domingo, 25 de noviembre de 2007

Mala Vida. El fanzine del Frente Cultural

El Frente Cultural, con patrocinio de la Universitat de València y el CADE va a publicar un fanzine mensual, en formato online y en papel. El fanzine saldrá el 15 de cada mes y se repartirá por facultades de Blasco Ibáñez, en el Centre de Cultura Contemporània Octubre y en La Nau.

La publicación estará escrita por los miembros del Frente Cultural en Valencia y por becados en otras universidades de España y Europa. Tratará de temas diversos, desde política y actualidad a cine y literatura.


Puedes añadirte a la lista de correo mandando "lista de correo" a frentecultural@gmail.com para recibir cada mes la versión online en tu e-mail.


El 30 de Noviembre saldrá la primera tirada y el día 1 de Diciembre a una hora por concretar se presentará en el antiguo cauce del río Turia a la altura del Palau de la Música dentro de un evento organizado por Arteenlascalles.com.

---

El Front Cultural, amb patrocini de la Universitat de València i el CADE va a publicar un fanzine mensual, en format online i en paper. El fanzine eixirà el 15 de cada mes i es repartirà per facultats de Blasco Ibáñez,
en el Centre de Cultura Contemporània Octubre i en La Nau.

La publicació estarà escrita pels membres del Front Cultural a València i per becats en altres universitats d'Espanya i Europa. Tractarà de temes diversos, des de política i actualitat a cinema i literatura.


Pots afegir-te a la llista de correu manant "llista de correu" a frentecultural@gmail.com para rebre cada mes la versió online en el teu e-mail.


El 30 de Novembre eixirà el primer tiratge i el dia 1 de Desembre a una hora per concretar es presentarà en l'antic llit del riu Turia a l'altura del Palau de la Música dins d'un esdeveniment organitzat per Arteenlascalles.com.

No hay comentarios: