lunes, 26 de noviembre de 2007

Comunicado del Frente Cultural

El Frente Cultural comunica que la información sobre las I y II Jornadas sobre el Sáhara Occidental de los trípticos de la campaña electoral del grupo Acontracorrent de la Universitat de València son erróneas.


Asimismo comunicamos que la organización de dichas jornadas fue exclusivamente del Frente Cultural en colaboración con Federació d'Associacions de Solidaritat amb el poble saharaui del País Valencià y la Asociación de Inmigrantes Saharauis en Valencia y que el evento fue subvencionado por el A.D.R. de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València por mediación de Acontracorrent.

El cambio de los trípticos ya se ha acordado con Acontracorrent, subrayando que la colaboración fue económica y no de organización.

Gracias a Acontracorrent por la rectificación.


Trípticos erróneos de Acontracorrent

---

El Front Cultural comunica que la informació sobre les I i II Jornades sobre el Sàhara Occidental dels tríptics de la campanya electoral del grup Acontracorrent de la Universitat de València son errònies.

Així mateix vam comunicar que l'organització d'aqueste
s jornades fou exclusivament del Front Cultural en col·laboració amb Federació d'Associacions de Solidaritat amb el poble saharaui del País Valencià i l'Associació d'Immigrants Saharauis a València i que l'esdeveniment va ser subvencionat per l'A.D.R. de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València per mediació de Acontracorrent.

El canvi dels tríptics ja s'ha acordat amb Acontracorrent, subratllant que la col·laboració va ser econòmica i no d'organització.


Gràcies a Acontracorrent per la rectificació.


Tríptics erronis de Acontracorrent

No hay comentarios: