jueves, 28 de febrero de 2008

"Sentada" a la porta de la Facultat de Geografia i Història


El A.D.R. de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València ha convocat per al dia 6 de Març a les 12,00 hores una "sentada" a la porta de la facultat per a demanar informació al deganat sobre les repercussions que tindran les reformes de Bolonia a la nostra facultat.

Aquesta "sentada" es fa coincidint amb la convocatòria estatal de manifestacions contra el Espai Europeu de Convergència i la LOU.

Us convidem a lluitar amb nosaltres i els estudiants de la Facultat de Geografia i Història per demanar-li al degà la informació que ens nega.

El Frente Cultural s'adherix a la convocatòria estatal i expressa el seu suport a totes les manifestacions que es faran per tot l'Estat i a tots el grups que lluiten per la Universitat Pública.

Gràcies!

martes, 26 de febrero de 2008

Conferència pels drets humans al Sahara Occidental


Us convidem a la facultat de Geografia i Història a una xerrada sobre el drets humans al Sahara Occidental. La actividad és dia 27 de Febrer a las 19,30 en la Sala Joan Fuster (primer pis de la facultat de Geografia i Història). Aquest acte consistirà en tres intervencions a càrrec de:

- Cristina Navarro (jurista)
- Ahmedu Mohamed Fadel (delegat saharaui)
- Mohamed Mami (activista pels drets humans)

Esperem la vostra assistència!

sábado, 16 de febrero de 2008

Mala Vida número 3



Este mes: "Los cuatro dedos: Una de etimología", "No passaran: Homenatge", "La crónica: los del butano", "Mundo Absurdo: le théâtre des sognes" y "I Certamen de relato corto con los relatos: CD, Odie l'olor a tabac a la meua habitació y Doce Ancianas". Además de fotos del carnaval de Venezia y el Colega del Mes.

No olvides que a parte de la versión online dispones de la versión en papel en las facultades de Blasco Ibáñez, en el Centre de Cultura Contemporània Octubre y en La Nau.

Pued
es añadirte a la lista de correo mandando "lista de correo" a frentecultural@gmail.com para recibir cada mes la versión online en tu e-mail.